Evenementencatering

Catering H. van Heijst kan de gehele publiekscatering van uw evenement verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij alleen voor het eetgedeelte zorgen, en dat de organisatie zelf de dranken verkoopt.

Dit kan met een bepaalde pachtprijs/staangeld, die wij normaal gesproken vooraf overmaken. Ook is het mogelijk dat wij alleen met munten van de organisatie werken. De organisatie verkoopt dan de munten, wij nemen alleen die munten aan, en verrekenen die dan achteraf.

Omdat wij normaal gesproken alles zelf hebben, en niet met onderverhuurders werken, is het voor uw organisatie duidelijker en overzichtelijker. Ook eventuele tenten die we zelf hebben worden in goed overleg geplaatst.

Het assortiment kan bestaan uit: frites, snacks, broodjes, pistolets gezond of warme ham, pizzapunt, vietnamese loempia’s , verpakt ijs en cornetto soft ijs, en de diverse dranken.

Ons doel is dat wij een visitekaartje zijn van uw evenement.

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

Helaas gaan onze evenementen wederom niet door. Wij begrijpen deze situatie. We zullen eerst het virus onder controle moeten hebben. Mopperen, zeuren en anderen de schuld geven heeft geen zin. Maar daar zijn wij blijkbaar in ons land erg goed in geworden........ Hopelijk tot snel.
Wij wachten op het moment dat er weer een feestje, feest (friet) drive inn, of een evenement georganiseerd kan worden. Groot of klein, maakt ons niet uit. U kunt ons altijd bellen, mailen of het antwoordformulier invullen.
Wil je alvast een datum doorgeven, dit kan altijd. Of het nu uiteindelijk door mag gaan of niet. Beter te vroeg doorgegeven, dan uiteindelijk geen van Heijst op het feestje of evenement.