Evenementencatering

Catering H. van Heijst kan de gehele publiekscatering van uw evenement verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij alleen voor het eetgedeelte zorgen, en dat de organisatie zelf de dranken verkoopt.

Dit kan met een bepaalde pachtprijs/staangeld, die wij normaal gesproken vooraf overmaken. Ook is het mogelijk dat wij alleen met munten van de organisatie werken. De organisatie verkoopt dan de munten, wij nemen alleen die munten aan, en verrekenen die dan achteraf.

Omdat wij normaal gesproken alles zelf hebben, en niet met onderverhuurders werken, is het voor uw organisatie duidelijker en overzichtelijker. Ook eventuele tenten die we zelf hebben worden in goed overleg geplaatst.

Het assortiment kan bestaan uit: frites, snacks, broodjes, pistolets gezond of warme ham, pizzapunt, vietnamese loempia’s , verpakt ijs en cornetto soft ijs, en de diverse dranken.

Ons doel is dat wij een visitekaartje zijn van uw evenement.

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

Friet Drive-Inn Bij ons op Nijvelaar 11 te Den Dungen hebben we elke vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur een Friet Drive-Inn. Wij verkopen dan Frites, Snacks, Broodjes, ijs drank en lekkere ijsjes.....
....Je geeft je bestelling door aan het bestelloket, rijdt een stukje door, (intussen maken wij jou bestelling klaar) en bij de volgende stop krijg je je bestelling overhandigd. Met natuurlijk onze vertrouwde lekkere producten.