Van toen naar nu

Catering H. van Heijst is begonnen op 1 april 1967 met het verkopen van ijs op de wegrace in Reusel.
Omdat Harrie van Heijst medewerker van een horecagrossier was, kwamen een paar weken later organisatoren van een plaatselijke KPJ bij Harrie terecht om te vragen of hij geen eet- en drinkwaren kon verkopen. Na het lenen van een kraampje en een gasstel was dit snel geregeld. 

Het jaar erop kwamen ze weer, alleen moest hij wel friet erbij verkopen. Via via dit ook weer geregeld en Harrie was frietboer geworden. De mond op mond reclame werkte zo goed dat het steeds drukker werd. Al snel stond hij op motorcrossen, wegraces, paardenconcoursen en wielerrondes in heel brabant en limburg.

Vanaf 1990 is het bedrijf een VOF geworden samen met zijn zoon Arno die tegenwoordig de zaken regelt. Tegenwoordig bestaat ons bedrijf uit 1 Tapwagen, 5 friteswagens, 1 Hamburgerwagen 3 Broodjeswagen en de mogelijkheid tot 8 mobiele hamburger/drankstands. Ook hebben we onze eigen tenten met eigen bars, banken en statafels.

Onze wens is voorlopig om niet veel groter te groeien, we willen de persoonlijke sfeer zoals contacten met organisatoren en klanten behouden. We zijn dan ook trots op het feit dat we op 95% van te terugkerende evenementen jaarlijks aanwezig zijn.

 

 

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

Helaas gaan onze evenementen wederom niet door. Wij begrijpen deze situatie. We zullen eerst het virus onder controle moeten hebben. Mopperen, zeuren en anderen de schuld geven heeft geen zin. Maar daar zijn wij blijkbaar in ons land erg goed in geworden........ Hopelijk tot snel.
Wij wachten op het moment dat er weer een feestje, feest (friet) drive inn, of een evenement georganiseerd kan worden. Groot of klein, maakt ons niet uit. U kunt ons altijd bellen, mailen of het antwoordformulier invullen.
Wil je alvast een datum doorgeven, dit kan altijd. Of het nu uiteindelijk door mag gaan of niet. Beter te vroeg doorgegeven, dan uiteindelijk geen van Heijst op het feestje of evenement.