Van toen naar nu

Catering H. van Heijst is begonnen op 1 april 1967 met het verkopen van ijs op de wegrace in Reusel.
Omdat Harrie van Heijst medewerker van een horecagrossier was, kwamen een paar weken later organisatoren van een plaatselijke KPJ bij Harrie terecht om te vragen of hij geen eet- en drinkwaren kon verkopen. Na het lenen van een kraampje en een gasstel was dit snel geregeld. 

Het jaar erop kwamen ze weer, alleen moest hij wel friet erbij verkopen. Via via dit ook weer geregeld en Harrie was frietboer geworden. De mond op mond reclame werkte zo goed dat het steeds drukker werd. Al snel stond hij op motorcrossen, wegraces, paardenconcoursen en wielerrondes in heel brabant en limburg.

Vanaf 1990 is het bedrijf een VOF geworden samen met zijn zoon Arno die tegenwoordig de zaken regelt. Tegenwoordig bestaat ons bedrijf uit 1 Tapwagen, 5 friteswagens, 1 Hamburgerwagen 3 Broodjeswagen en de mogelijkheid tot 8 mobiele hamburger/drankstands. Ook hebben we onze eigen tenten met eigen bars, banken en statafels.

Onze wens is voorlopig om niet veel groter te groeien, we willen de persoonlijke sfeer zoals contacten met organisatoren en klanten behouden. We zijn dan ook trots op het feit dat we op 95% van te terugkerende evenementen jaarlijks aanwezig zijn.

 

 

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

St. Michielsgestel - Hoge Stoep Festival
Bakel - Truck en Tractorpulling
Wekerom - Tractor Pulling Farmstock