Frietwagen op feestje

Indien U overdag of ’s-avonds een feestje hebt, en er is een frietwagen nodig. Dan bent u bij Catering H. van Heijst op het juiste adres.

Wij komen met onze frietwagen naar uw locatie toe en bakken de heerlijkste frites en snacks voor u. De frites serveren wij in een mooie puntzak, terwijl u onbeperkt de snacks zelf kunt pakken op een schaal die perfect warmgehouden wordt door onze warmhoudlampen. Omdat uw feest gasten zelf ook de sauzen erbij mogen doen, is het vaak een gezellige boel bij onze verkoopwagen.

Het assortiment bestaat normaal gesproken uit Frites, frikandel, kroket, kipkorn, bamischijf en nasischijf (of eventueel kaassouffle). Eventuele wijzigingen hierin zijn natuurlijk altijd mogelijk.

U betaald een bedrag per persoon wat we vooraf afspreken.

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

Helaas gaan onze evenementen wederom niet door. Wij begrijpen deze situatie. We zullen eerst het virus onder controle moeten hebben. Mopperen, zeuren en anderen de schuld geven heeft geen zin. Maar daar zijn wij blijkbaar in ons land erg goed in geworden........ Hopelijk tot snel.
Wij wachten op het moment dat er weer een feestje, feest (friet) drive inn, of een evenement georganiseerd kan worden. Groot of klein, maakt ons niet uit. U kunt ons altijd bellen, mailen of het antwoordformulier invullen.
Wil je alvast een datum doorgeven, dit kan altijd. Of het nu uiteindelijk door mag gaan of niet. Beter te vroeg doorgegeven, dan uiteindelijk geen van Heijst op het feestje of evenement.