Frietwagen op feestje

Indien U overdag of ’s-avonds een feestje hebt, en er is een frietwagen nodig. Dan bent u bij Catering H. van Heijst op het juiste adres.

Wij komen met onze frietwagen naar uw locatie toe en bakken de heerlijkste frites en snacks voor u. De frites serveren wij in een mooie puntzak, terwijl u onbeperkt de snacks zelf kunt pakken op een schaal die perfect warmgehouden wordt door onze warmhoudlampen. Omdat uw feest gasten zelf ook de sauzen erbij mogen doen, is het vaak een gezellige boel bij onze verkoopwagen.

Het assortiment bestaat normaal gesproken uit Frites, frikandel, kroket, kipkorn, bamischijf en nasischijf (of eventueel kaassouffle). Eventuele wijzigingen hierin zijn natuurlijk altijd mogelijk.

U betaald een bedrag per persoon wat we vooraf afspreken.

Catering H. van Heijst is binnenkort te vinden op de volgende evenementen:

Friet Drive-Inn Bij ons op Nijvelaar 11 te Den Dungen hebben we elke vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur een Friet Drive-Inn. Wij verkopen dan Frites, Snacks, Broodjes, ijs drank en lekkere ijsjes.....
....Je geeft je bestelling door aan het bestelloket, rijdt een stukje door, (intussen maken wij jou bestelling klaar) en bij de volgende stop krijg je je bestelling overhandigd. Met natuurlijk onze vertrouwde lekkere producten.